Yksityisyysehdot

Voimaantulo: 25.5.2018

Meidän Casino85 toimii http://www.casino85.me-sivustolla (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, niiden käyttöä ja julkistamista, kun käytät palvelujamme ja teet valintoja, jotka liittyvät kyseisiin tietoihin.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttäessäsi palveluamme hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Jos ei toisin ole määritelty, tietosuojakäytännössä, termillä Yksityisyyden suoja on sama merkitys kuin käyttöehdoissamme, jotka löytyvät sivuilta http://www.casino85.me

Määritelmät

  • Huolto
    on http://www.casino85.me Casino85-sivuston ylläpitämä verkkosivusto
  • Henkilötiedot
    Henkilötiedot ovat tietoja elossa olevasta yksilöstä, joka voidaan tunnistaa näistä tiedoista (tai niistä tai muista tiedoista, jotka ovat hallussamme tai jotka todennäköisesti tulevat käyttöömme).
  • Käyttötiedot
    Käyttötiedot ovat tietoja, joita kerätään automaattisesti joko palvelun tai palveluinfrastruktuurin käytöstä (esimerkiksi sivuvierailun kesto).
  • Evästeet
    Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka tallennetaan laitteeseesi (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen).
  • Reksiterinpitäjä

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (yksin tai yhdessä tai muiden henkilöiden kanssa) määrittää, mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään.
Tässä tietosuojakäytännössä olemme rekisterinpitäjä sinun henkilötiedoistasi.

  • Tietojenkäsittelijät (tai palveluntarjoajat)
    Tietojenkäsittelijät (tai palveluntarjoajat) tarkoittavat luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja tietojenkäsittelijän puolesta.
    Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita käsittelemään tietojasi tehokkaammin.
  • Tietosubjekti (tai käyttäjä)
    Tietosubjekti on elävä henkilö, joka käyttää palveluamme ja on henkilötietojen subjekti.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja eri tarkoituksiin palvelumme tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Kerätyt tietotyypit

Henkilötietoja

Palvelumme käytön aikana voimme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen (”Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu näihin:

  • Evästeet ja käyttötiedot

 

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten palveluun on tultu ja miten, sitä käytetään (”Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, käyttämäsi palvelun sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteiden tunnisteet ja muita diagnosoituja tietoja.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataaksemme palveluamme ja ylläpitämällä tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieniä määriä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustosta ja tallennetaan laitteellesi. Käytettyjä seurantateknologioita ovat myös majakat, tunnisteet ja skriptit tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittaa, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin palvelun osia.

Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme:

  • Jakso evästeet. Käytämme jakso-evästeitä palvelumme käyttämiseen.
  • Mieltymys evästeet. Käytämme mieltymys evästeitä painaaksemme mieleen haluamasi asetukset ja eri asetukset.
  • Turvallisuus evästeet. Käytämme turvallisuusevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttäminen

Casino85 käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaamaan sinua palvelumme muutoksista
  • Jotta voit osallistua palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun haluat ja päätät tehdä niin
  • Asiakastuen tarjoaminen
  • Keräämään analyysiä tai arvokasta tietoa, voidaksemme  parantaa palveluamme
  • Palvelumme käytön seuranta
  • Teknisten ongelmien havaitseminen, estäminen ja käsitteleminen

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR)

Jos olet Euroopan talousalueelta (ETA) Casino85 oikeudellinen perusta tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä kontekstista, jossa sitä kerätään.

Casino85 voi käsitellä sinun henkilötietojasi, koska:

  • meidän täytyy solmia jokin sopimus kanssanne
  • Olette antaneet meille luvan käyttää henkilötietoja
  • käsittely kuuluu meidän oikeutettuihin etuihin eikä se syrjäytä teidän oikeuksianne
  • noudatamme lakia

Tietojen säilyttämisestä

Casino85 säilyttää henkilötietojanne vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siltä osin kuin se on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi (esimerkiksi, jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaisemaan riitoja ja noudattamaan oikeudellisia sopimuksia ja käytäntöjä.

Casino85 säilyttää myös käyttötiedot sisäistä analyysia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajani, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai palvelumme toimivuuden parantamiseen, tai olemme oikeudellisesti velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidemmän ajan.

Tietojen siirto

Tietosi, henkilötiedot mukaan lukien, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneissa, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtionhallinnon ulkopuolella, joissa tietosuojalainsäädäntö voi erottua siitä kuin  sinun maasi lain käyttöalueella.

Jos asut Maltan ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, henkilötiedot mukaan lukien, Maltalle ja käsittelemme niitä siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön sen jälkeen, kun olet toimittanut tällaiset tiedot, katsotaan sinun suostumukseksi tähän siirtoon.

Casino85 ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, ettei  henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei ole tiedossa olemassa olevaa riittävää valvontaa, jotka kohdistuvat  tietojenne turvallisuuteen ja muihin henkilökohtaisiin ​​tietoihin.

Tietojen julkistaminen

Lakisääteiset vaatimukset

Casino85 voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä silloin, kun tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi
  • Casino85 oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi
  • Estääkseen tai tutkiaakseen palvelun yhteydessä mahdollisesti tapahtuvan väärinkäytöksen
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden turvaamiseksi
  • Suojatakseen oikeudellista vastuuta

Tietojesi tietoturva

Turvallisuus on meille tärkeää, mutta on hyvä muistaa, että internetin välityksellä tai sähköisellä tallennustavallaei ole mitään menetelmää joka olisi 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Tietosuojaoikeutesi yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR)

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) asukas, sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Casino85 pyrkii toteuttamaan kaikki kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja pidämme sinusta ja haluatko poistaa ne meidän järjestelmistämme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojasi suoraan tilin asetusten osassa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä saadaksesi apua.
  • Oikeus oikaisuun. Sinulla on oikeus korjata tiedot, jos nämä tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus kieltää. Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on, strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, liittyen henkilökohtaisiin tietoihisi, joita olet antanut Casino85 suostumuksen käsitellä.

Huomaa, että voimme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen vastausta tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos  haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Euroopan talousalueen (ETA) paikalliseeb tietosuojaviranomaiseen.

Palveluntarjoajat

Voimme palvella kolmansia osapuolia yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelumme (”Palveluntarjoajien”) helpottamiseksi, palvelun tarjoamiseksi puolestamme, palveluihin liittyvien palveluiden suorittamiseen tai palveluiden käytön analysointiin.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme ja velvollisuutemme on olla luovuttamatta tai käyttämättä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analyysi

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia palvelumme käytön seurantaan ja analysointiin.

  • Google Analytics
    Google Analytics on Googlen tarjoama web-analytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivujen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurataakseen palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja määrittelemällä ja mukauttamalla niitä omien mainosverkostojen mainoksiin.
    Voit kieltäytyä tekemästä Google Analytics -palvelussa käytettävää palvelua asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa sinun vierailutoiminnastasi.
    Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme tarkistamaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole minkäänlaista määräysvaltaa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palvelujen sisällöstä, tietosuojakäytännöstä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita (”Lapset”).

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos tiedämme, että olemme keränneet lapsilta henkilötietoja ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme poistamaan nämä tiedot palveluistamme.

Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan ”voimassaolopäivän”.

Sinun kannattaa tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö määräajoin muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, silloin kun ne on julkaistu tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä:

  • sähköpostitse: asiakaspalvelu@casino85.me